loading

Servicii

Proiectare tehnologii

Întreaga tehnologie de fabricație este proiectată de echipa noastră tehnică. Prin softul de proiectare/programare se găsesc întotdeauna cele mai potrivite soluții pentru fabricarea pieselor.

Prelucrări mecanice

Pe centrele de prelucrat în 4 si 5 axe din dotare putem produce cele mai complexe repere cerute de clienții noștri. In secțiunea PRODUSE găsiți mai multe detalii despre ce putem face.

Măsurare 3D

Având în dotare mașini de măsurat în coordonate de ultimă generație și beneficiind de experiența bogată în măsurători 3D, putem asigura pentru terți servicii de măsurare.

După fiecare piesă măsurată se elaborează un protocol în care se demonstrează că cerințele din desenul de execuție sunt respectate.

Complexitatea ridicată a produselor pe care le executăm ne-a impus folosirea unor procese de măsurare moderne.

Aplicații:

  • First Article Inspection
  • Măsurare dimensională în procesul de fabricație
  • Măsurare dimensională dupa tratamente de suprafață

Tratamente de suprafață pentru piese din aluminiu

Oferim pentru clienții noștri piese din aluminiu cu diverse tratamente de suprafață, precum anodizare, pasivare, conversie chimică pentru îmbunătățirea conductivității sau pentru protecție anticorozivă.
În prezent externalizăm aceste tratamente la furnizori acreditați din Germania, însă începând cu anul 2022 vom avea propria noastră linie de tratament de suprafață, realizată dupa cele mai noi și mai moderne standarde.

Asamblări mecanice

Putem asigura pentru clienți montarea pieselor produse în ansambluri conform instruncțiunilor primite.